MyMultifeed

Online meststoffenmix samenstellen en bestellen voor uw kwekerij

MyMultifeed is het meest gebruiksvriendelijke, eenvoudige en snelle meststoffenconcept voor A/B-baksystemen. MyMultifeed is het enige systeem in de glastuinbouw waarmee u uw meststoffenmix online kunt samenstellen en bestellen.

Nadat u bent ingelogd kunt u zelf de verschillende soorten en hoeveelheden meststof invoeren op basis van uw gewasbehoefte. De meststoffen voor de A- en B-bak worden in twee afzonderlijke bigbags geleverd variërend van 400 tot 1.200 kg, indien gewenst binnen twee werkdagen.

Maatwerk 

Op MyMultifeed.com heeft u uw eigen inlogpagina waar u uw eigen bestelhistorie kunt zien en gebruiken voor uw volgende bestelling meststoffen, exact afgestemd op de voedingseisen van de gewassen.

Lees verder...


@HaifaGlastuinb
RT @HaifaGroup: Want to know how to use water and fertilizers efficiently? Join us tomorrow in another free webinar ūüéď Click here to enter t‚Ķ
RT @HaifaGroup: ūüď£Calling out greenhouse growers... May 19 Belgium 9:00am | Israel 10:00am | Australia 17:00pm Click here to enter the zoom‚Ķ
Trots op de film welke onze collega,s in het veld hebben gemaakt #allur #sharing #pioneering https://t.co/EbgdsYCquY

Nieuws

Ervaringen

 

  Volg ons